Galatasaray taraftarını şoke eden gelişme! Ayrılık resmen açıklandı: Sarı-kırmızılı taraftarlar üzüntüye boğuldu

Galatasaray taraftarını şoke eden gelişme! Ayrılık resmen açıklandı: Sarı-kırmızılı taraftarlar üzüntüye boğuldu

Galatasaray'ın 28 yaşındaki Arjantinli yıldızı Mauro İcardi hakkında yaşanan gelişme sarı-kırmızılı taraftarları üzüntüye boğdu.

Geride kalan transfer sezonunda kadrosuna kattığı yıldız isimlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'da taraftarları şoke eden bir gelişme yaşandı.

Sarı-kırmızılı ekibin transfer sezonunun son günlerinde Fransız dünya devi PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız Mauro İcardi hakkında yaşanan gelişme sarı-kırmızılı taraftarları üzüntüye boğdu.

Sarı-kırmızılı formayı ilk olarak Süper Lig'in 7. haftasındaki Konyaspor karşılaşmasında terleten Icardi, 28 dakika forma şansı bulduğu karşılaşmada taraftarlardan geçer not almıştı.

Arjantinli yıldızın sevgili ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak golcü futbolcudan ayrıldığını açıkladı.

ica2.jpg

"BU AYRILIK HAKKINDA DAHA AYRINTILI BİR İPUCU VERMEYECEĞİM"

Wanda Nara paylaşımında "Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Wanda Nara'nın paylaşımının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar adeta üzüntüye boğuldu

Icardi'nin Galatasaray'a transferinde büyük rol oynayan Wanda'nın neden böyle bir karar aldığına dair henüz bir ayrıntı bulunmuyor. Wanda Nara, geçen yıl da Icardi'den 'ihanet' gerekçesiyle ayrılmış ancak daha sonra barışmışlardı.

ica1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN