Galatasaray transferde bombayı patlattı: Dünyaca ünlü iki isim aynı uçakla geliyor

Galatasaray transferde bombayı patlattı: Dünyaca ünlü iki isim aynı uçakla geliyor

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray İngiliz devi Arsenal'de forma giyen orta saha oyuncusu Lucas Torreira ve son olarak İtalyan devi Napoli forması giyen Dries Mertens'i renklerine kattı. Her iki futbolcu da bu akşam İstanbul'da gelecek.

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Abdülkerim Bardakci, Haris Seferovic, Léo Dubois, Sérgio Oliveira ve Fredrik Midtsjö'yü kadrosuna katan Galatasaray, genç teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı ekip İngiliz ekibi Arsenal'in Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreir ve son olarak İtalyan devi Napoli'de forma giyen Dries Mertens'i kadrosuna kattı.

Lucas Torreira ile 4, Belçikalı kanat oyuncusu Dries Mertens ile de 1 yıllık anlaşmaya varan sarı-kırmızılı ekip her iki oyuncuyu da bu akşam İstanbul'a getirecek.

Yeni hedef Sanchez

Öte yandan forvet bölgesi için de girşiimlerini sürdüren Galatasaray, aradığı ismi İtalya’da buldu. Inter’den ayrılmak istediği bilinen Alexis Sanchez ile yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN