Galatasaray'da 6 milyon euroluk ayrılık! Eyüpspor'a transfer oluyor

Galatasaray'da 6 milyon euroluk ayrılık! Eyüpspor'a transfer oluyor

Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray'ın genç yıldızına sürpriz bir talip çıktı. Aslan'da 6 milyon euroluk ayrılık yaşanmak üzere...

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip,6 milyon euroluk yıldızıyla yol ayrımına geldi. Aslan'ın yıldız isminin gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor'a transfer olması bekleniyor.

Geçen sezon yaz transfer döneminde Avusturya ekibi Rapid Wien'den 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan ve bu sezonu kiralık olarak İsviçre ekibi Basel'de geçiren 20 yaşındaki yıldız Yusuf Demir, Basel'de aradığını bulamadı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; 20 yaşındaki genç yıldız, sezon sonunda sarı-kırmızılı ekibe geri dönecek. Sezon sonunda Galatasaray'a geri dönmesi beklenen ve kadroda düşünülmeyen Yusuf Demir'e Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'un talip olduğu iddia edildi. Genç yıldızın bu teklifi değerlendirmeye alabileceği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan 20 yaşındaki genç yıldız, bu sezon Basel forması altında 13 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 1 gol 1 asiste imza attı.

Galatasaray'da Yusuf Demir kiralanıyor - Çarşamba günü ayrılıyor | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN