Galatasaray'da 'böcek' iddiasında yeni gelişme: Odasında 2 adet cihaz bulundu

Galatasaray'da 'böcek' iddiasında yeni gelişme: Odasında 2 adet cihaz bulundu

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas’ın odasına gizlenmiş iki adet ortam dinleme cihazı bulunduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon da Fatih Terim, özel konuşmaların daha evine gitmeden sızdırılmasından şikayet etmiş ve "köstebek" imasında bulunmuştu. Şimdi ise Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas’ın dinlendiğine dair böcek iddiası ortaya atıldı. Özel ekiple arama yaptıran Elmas'ın odasından 2 adet dinleme cihazı bulundu.

TERİM'DEN SONRA ELMAS'TAN 'BÖCEK' İDDİASI

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Galatasaray’da uzun zamandır gündemi işgal eden "köstebek" iddialarında önemli bir gelişme yaşandı. Terim, özel konuşmalarının sızdırıldığını iddia ederek, şikayette bulunmuştu. Bu iddialara Galatasaray'dan yeni bir isim daha eklendi. İddialara göre Başkan Elmas, konunun peşini bırakmadı ve özel bir ekiple odasında arama yaptırdı. Arama sonucunda odasında “böcek” tabir edilen iki adet ortam dinleme cihazı bulunan Elmas’ın hemen gerekli tedbirleri aldığı aktarıldı.

YARGIYA İNTİKAL EDİLMESİ AN MESELESİ

Böceklerin kimin tarafından yerleştirildiği ve ne zamandan beri konuşulanların dinlendiğinin henüz bilinmediği ve konunun yargıya intikal etmesinin an meselesi olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN