Galatasaray'da Halil Akbunar sürprizi! Devre arasında harekete geçilecek

Galatasaray'da Halil Akbunar sürprizi! Devre arasında harekete geçilecek

Galatasaray'da ara transfer döneminin oldukça hareketli geçmesi bekleniyor. Süper Lig'in eski yıldızı için yönetim şimdiden harekete geçti.

Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sezon öncesi transfer dönemi epey hareketli geçmişti.

TRANSFER DÖNEMİ EPEY HAREKETLİ GEÇMİŞTİ

Başkan Dursun Özbek ve yönetimi transferin kapanmasına kısa bir süre kalmışken, Mauro Icardi, Sergio Oliveira, Lucas Torreira gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak büyük ses getirmişti.

Sezonun devre arasının da Galatasaray'da transfer açısından hareketli geçmesi ön görülürken, yönetimin yerli oyuncu transferiyle ilgili olarak şimdiden harekete geçtiği öğrenildi.

HALİL AKBUNAR GÖZTEPE

CİMBOM HALİL AKBUNAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Galatasaray'da Ocak ayında başlaması planlanan ara transfer döneminde listenin en başında yer alan isimlerden birinin Halil Akbunar olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon sonunda Süper Lig'e veda eden Göztepe'den ayrılarak 1 Milyon Euro bonservis ücretiyle birlikte Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo ile sözleşme imzalamıştı.

Belçika ekibinde toplamda 6 karşılaşmada görev alan Halil Akbunar, 2 gol ve 1 asistlik bir katkıyla oynamıştı.

28 yaşındaki oyuncu için Westerlo ve Halil Akbunar ile ön görüşmelere başlayan Galatasaray Spor Kulübü'nde önümüzdeki haftalar içerisinde transferde mutlu sona ulaşması bekleniyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN