Galatasaray'da Hasan Şaş takımın başına gelebilir | Spor haberleri

Galatasaray'da Hasan Şaş takımın başına gelebilir | Spor haberleri

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a karşı aldığı 2-1'lik yenilgiyi değerlendiren Levent Tüzemen, flaş bir iddiayı gündeme getirdi.

Levent Tüzemen yaptığı açıklamada Galatasaray'da artık Jan Olde Riekerink'in görev yapmaması gerektiğini söylerken, Salı günü Hasan Şaş'ın görevde olacağını duyduğunu söyledi.

Tüzemen konuyla ilgili, 'Galatasaray Yönetimi'nin yerinde olsa Riekerink'i artık Florya'dan içeri sokmam. Hasan Şaş'ın salı günü göreve başlayacağını duydum. Ben öyle duydum locada.' ifadelerini kullandı. Hasan Şaş'ın adı geçtiğimiz günlerde de sarı kırmızılı takımla anılmıştı.

Öte yandan A Spor'un verdiği bilgiye göre Galatasaray'da yönetici Levent Nazifoğlu'nun yakın zaman içerisinde Hasan Şaş'la gizli bir toplantı yaptığı ve sezon sonuna kadar takımın başına geçip geçmeme durumu hakkında görüştükleri vurgulandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN