Galatasaray'da Icardi krizi: Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmamıştı! Asıl nedeni herkesi şoke etti!

Galatasaray'da Icardi krizi: Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmamıştı! Asıl nedeni herkesi şoke etti!

Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşan Galatasaray, rakibi ile 0-0 berabere kalarak İstanbul'a bir puanla döndü. Sarı-kırmızılı ekibin Arjantinli yıldızı Icardi, Adana Demirspor karşılaşmasının kadrosuna alınmazken Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Icardi'nin kadroda olmaması hakkında yaptığı açıklamada "Icardi’nin arka adalesinde ağrı vardı" ifadelerine yer vermişti. Icardi'nin Adana deplasmanında olmamasının asıl nedeni sarı-kırmızılı taraftarları adeta şoke etti.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşan Galatasaray, rakibi ile 0-0 berabere kalarak İstanbul'a bir puanla döndü. Sarı-kırmızılı ekibin Arjantinli yıldızı, Adana Demirspor karşılaşmasının kadrosuna alınmazken Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Icardi'nin kadroda olmaması hakkında yaptığı açıklamada "Icardi’nin arka adalesinde ağrı vardı" ifadelerine yer vermişti.

Arjantinli yıldızın Adana deplasmanında olmamasının asıl nedeni sarı-kırmızılı taraftarları adeta şoke etti.

ARJANTİN'E GİTTİ

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, Wanda Nara ile geçtiğimiz hafta ayrıldı. Wanda Nara hakkında ihanet iddiaları ortaya atılırken ikili arasındaki ayrılık nedeni bir türlü açıklanmadı.

Skorer'in haberine göre: Mauro Icardi'nin Instagram hesabından paylaşımlar yaptıktan sonra Wanda Nara'yı barışmak için ikna edemediği ve soluğu Arjantin'de aldığı ortaya çıktı. Arjantinli yıldızın ülkesinde hüsrana uğradığı yazıldı.

Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kiraladığı Mauro Icardi henüz takıma adapte olamadan büyük bir şokla sarsıldı. Yıldız futbolcu ile Wanda Nara ayrıldı. Wanda Nara'nın Instagram hesabından yaptığı açıklamayla birlikte ayrılık resmiyet kazandı.

"ACI VERİCİ"

Wanda Nara sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ayrılık kararı aldıklarını duyurdu. Wanda Nara paylaşımında, "Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Ancak, maruz kaldığım şeyler ve medyanın spekülasyonları nedeniyle fazla detay vermek istemiyorum. Açıklığa kavuşturacak başka bir şeyim yok. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

İHANET İDDİASI

Wanda Nara'nın ayrılık mesajının ardından Arjantin medyasında yer alan bir haberde ikilinin arasına ihanetin girdiği kaydedildi. Wanda Nara'nın Venezuela'lı rap yıldızı L-Gante ile bir gece kulübünde olduğu ve ayrılığın fitilini bu buluşmanın yaktığı belirtildi.

icar.jpg

ICARDI'DEN PAYLAŞIM

Mauro Icardi kısa süre önce Instagram hesabından bir paylaşım yaptı ve Wanda Nara'yla barışma sinyali verdi. Arjantinli yıldız, Wanda Nara ile olan mesajlaşmalarını takipçileriyle paylaştı.

Wanda Nara'nın kendisini telefondan aradığı bir görüntüyü paylaşan Mauro Icardi, "Açayım mı, açmayayım mı" şeklinde bir anketi takipçilerine yöneltti. Mauro Icardi son olarak Wanda Nara'ya yönelik "Seni seviyorum zehirli" paylaşımında bulundu.

WANDA NARA TAKİPTEN ÇIKTI

Mauro Icardi'nin bu davranışına rağmen Wanda Nara ayrılık kararından dönmedi. İkili sosyal medya hesaplarından birbirini takip etmeyi bıraktı. Wanda Nara, Mauro Icardi'den önceki eşi Maxi Gomez'i yeniden takibe aldı ve Maxi Gomez'in hamile olan sevgilisi için bir tebrik mesajı yayımladı.

REKLAM İDDİASI

Arjantin basını, Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın ayrılık kararının reklam amaçlı olduğunu ve Wanda Nara'nın markasının reklamını yapmak için böyle bir oyun oynadıklarını iddia etti. Mauro Icardi'nin aynı zamanda menajerliğini üstlenen Wanda Nara'nın Mauro Icardi'nin haklarını da elinde bulundurduğu iddia edildi. Yıldız futbolcunun 2050'ye kadar tüm haklarının ve mal varlığının Wanda Nara'nın kontrolünde olduğu belirtildi.

icar-2.webp​​​​​​​

ARJANTİN'E GİTTİ

Galatasaray'da sakatlık yaşadığı iddia edilen Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile barışmak için Arjantin'e gittiği iddia edildi. Milli takım arasında Milano'da olan Mauro Icardi'nin dün sabah Wanda Nara'nın Arjantin'de bulunan malikanesine girmeye çalıştığı kaydedildi.

İÇERİ ALINMADI

Arjantin basınında yer alan haberde; Mauro Icardi'nin Wanda Nara'nın korumaları tarafından içeri alınmadığı ve Arjantinli oyuncunun dışarı atıldığı kaydedildi.

MAÇ GÜNÜ ARJANTİN'E GİTMESİ TEPKİ TOPLADI

Mauro Icardi'nin Galatasaray'ın maçının olduğu gün Arjantin'e gitmesi bazı taraftarların tepkisini çekti. Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor maçı sonrası Arjantinli yıldızın durumuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Icardi’nin arka adalesinde ağrı vardı. Son idmanda yine kontrol ettik. Geçen haftası özel hayatı açısından da iyi geçmedi. Önümüzdeki hafta bizimle olacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN