Galatasaray'dan Beşiktaş'a Atınç Nukan çalımı

Galatasaray'dan Beşiktaş'a Atınç Nukan çalımı

Gelecek sezon yarışacağı 3 kulvarda sorun yaşamamak için kadro derinliğini artırmak isteyen Galatasaray, Türk oyunculara yöneldi. Sarı Kırmızılılar, eski Beşiktaşlı Atınç Nukan ile imza aşamasına geldi.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, RB Leipzig tarafından serbest bırakılan Atınç Nukan'ı kadrosunda görmek istiyor. 25 yaşındaki oyuncuyu yedek kulübesinde değerlendirmek isteyen deneyimli teknik adamın, futbolcuyu bizzat arayarak Galatasaray'a gelmeye ikna ettiği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'IN TUTUMUNDAN RAHATSIZ

Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak istediği Atınç'ın siyah-beyazlıların görüşmeleri ağırdan almasından dolayı rahatsız olduğu ve menajerine Galatasaray'la temasa geçmesi için talimat verdiği öğrenildi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın önümüzdeki günlerde Atınç Nukan'ın menajeriyle bir araya gelerek transferi resmiyete dökeceği belirtildi. Sarı-Kırmızılılar Atınç'ı yıllık 5 milyon TL'ye razı etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN