Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! Lorenzo Montipo ismi gündeme geldi

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! Lorenzo Montipo ismi gündeme geldi

Sarı kırmızılı ekipte son günlerde kaleci transferi konusu gündeme alınırken, görüşüldüğü iddia edilen son isim büyük şaşkınlık yarattı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı nedeniyle kaleci transferi bir süredir konuşulmaya başlanmıştı.

Sarı kırmızılı ekipte kaleci transferi için son günlerde geçtiğimiz sezon kiralanan Inaki Pena'nın ismi de bir hayli ön plana çıkarken bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıkmıştı.

SÜRPRİZ BİR İSİM GÜNDEME GELDİ

Galatasaray'ın kaleci transferinde listesinin en başında yer alan sürpriz isim ise ortaya çıktı. 26 yaşındaki İtalyan kaleci Lorenzo Montipo için girişimlerin olduğu öğrenildi.

GS KALECİ TRANSFER

1.91 boyundaki başarılı file bekçisi sezon başında Benevento'dan Hellas Verona'ya 1 Milyon Euro bonservis ücretiyle birlikte transfer olmuştu.

Bu sezon Verona formasıyla 8 karşılaşmada süre alan Lorenzo Montipo, kalesinde 15 gol görmüştü.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Sarı kırmızılı ekip ile İtalyan ekibi Hellas Verona arasında Lorenzo Montipo transferi için pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken, 2-3 Milyon Euro arasında bir bonservis ücretiyle birlikte transferin noktalanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN