Galatasaray'dan taraftarlarına PSV maçı öncesinde uyarı

Galatasaray'dan taraftarlarına PSV maçı öncesinde uyarı

Galatasaray, bugün gerçekleşecek PSV ile karşılaşmanın öncesinde taraftarlarına uyarıda bulunarak, UEFA kuralları gereği deplasman taraftarı alınmayacağını belirtti.

Bugün gerçekleşecek olan PSV ile karşılaşma öncesinde taraftarlarını uyardı. Sarı kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu’nda PSV Eindhoven ile deplasmanda oynanacak maça UEFA kuralları gereği deplasman taraftarı alınmayacağını belirtti.

Ayrıca Hollanda'da yerel otoriterlerin aldığı karar doğrultusunda ev sahibi veya deplasman tribünü fark etmeksizin herhangi bir Galatasaray materyali ile taraftarların stadyuma kabul edilmeyeceğini duyurdu. Bununla birlikte taraftarların şehir merkezinde, takım oteli önünde ve stadyum çevresinde toplu hareket etmemeleri istendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN