Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer almıştı: Fenerbahçeli Joao Pedro'dan Galatasaray sorusuna yanıt

Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer almıştı: Fenerbahçeli Joao Pedro'dan Galatasaray sorusuna yanıt

Yaz transfer dönemi boyunca ismi Galatasaray ile anılan ancak son anda Fenerbahçe'ye imza atarak sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini toplayan Brezilya asıllı İtalyan futbolcusu Joao Pedro, Galatasaray sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti.

Yaz döneminde İtalya'nın Cagliari takımından Fenerbahçe'ye transfer olan Brezilya asıllı İtalyan futbolcusu Joao Pedro, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

30 yaşındaki hücum oyuncusunun ismi transfer dönemi boyunca Galatasaray ile anılmış, Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Joao Pedro transferinde devam eden bir süreç var" açıklamasıyla sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırmış ancak Fenerbahçe İtalyan kulübü Cagliari'ye 4.680.000 euro sözleşme fesih bedeli ödeyerek golcü futbolcuyu renklerine bağlamıştı.

jope2.jpg

Kanarya, İtalyan oyuncunun transferini Boğaz'ın diğer yakasından gelen kağıttan uçağı ezerek kulüp binasına girdiği video ile duyururken videoda aslan peluş oyuncağı ile Cimbom'a atıfta bulunmuştu.

"EN DOĞRU CEVAP BURADA OLMAM"

Transfer sürecinde Galatasaray’ın kendisiyle ilgilendiğinin söylenmesi üzerine konuşan Pedro, “Transfer sürecinde spekülasyonların olması normal. İtalya’da arka arkaya geçirdiğim iyi sezonların ardından bunların konuşulası da normal. Ama en iyi cevabın, burada olmam olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe’den teklif gelince hemen kabul ettim ve süreç çok hızlı gelişti. En doğru cevap, burada olmam ve doğru olanı yaptığımı düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN