Galatasaray'ın efsane isminden yıllar sonra gelen Ersun Yanal itirafı: "Kariyerimi bitirdi hakkımı helal etmiyorum..."

Galatasaray forması altında UEFA Kupası şampiyonluğu yaşayan isimler arasında yer alan sarı-kırmızılı ekibin eski kalecisi tecrübeli teknik adam Ersun Yanal'a sert sözlerle yüklendi.

1998-2003 yılları arasında Galatasaray formasını terleterek sarı-kırmızılı forma altında bir tanesi UEFA Kupası bir tanesi de UEFA Süper Kupası olmak üzere toplam 7 şampiyonluk kazanan, 2003 yılında ise Galatasaray'dan ayrılarak Çaykur Rİzespor'a transfer olan eski kaleci Kerem İnan, Fenerbahçe'nin eski teknik adamı Ersun Yanal'a sert sözlerle yüklendi.

Atakan Kurt’un Youtube kanalına konuk olan Kerem İnan, Gençlerbirliği'ne transfer olduğu dönemde Ersun Yanal'ın kendisini 'yalanlarla' kandırdığını açıklayarak tecrübeli teknik adamı hedef aldı.

Yaz aylarında Ersun Yanal hakkında 'Ersun Yanal gibiler Türk futbolundan temizlensin' açıklamasıyla ses getiren Kerem İnan, tecrübeli teknik adamı bir kez daha hedef aldı.

Ersun Yanal'ın kariyerini engellediğini vurgulayan sarı-kırmızılı ekibin eski kalecisi, tecrübeli teknik adama hakkını helal etmediğini açıkladı.

Kerem İnan: 'Beşiktaş tarih yazmadı' | Transfermarkt

"ERSUN YANAL'A HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Galatasaray'da forma giydiği dönemde sarı-kırmızılı ekibin kalesinde 26 maçta görev alan Kerem İnan, 60 yaşındaki tecrübeli teknik adam hakkında

“Ersun Yanal'a hakkımı helal etmiyorum. Galatasaray’dan oynamak adına ayrıldım ve en büyük hatayı öyle yaptım. Ersun Yanal bizi kandırdı. Vaatleriyle, yalanlarıyla bizi Gençlerbirliği’ne transfer etti. Çok farklı noktalara gidecekken, transferim vardı Fenerbahçe’ye, bir gün Aziz Yıldırım ile oturduk, ‘sen ne dedi neden ayrıldın, Galatasaray’dan, Gençlerbirliği’nden ardından Rize’den?’ Ben de durumu anlattım, Ersun Yanal beni oynatmak vaadiyle aldı, ben de Milli Takım’a gitmek için kabul ettim dedim.

Aziz Yıldırım da bana ‘Milli Takım’a Galatasaray’dan gidersin, Gençlerbirliği’nden nasıl gideceksin, nasıl inandın buna?’ dedi. Aziz Yıldırım o dönem Ersun Yanal’a soruyor, o da olumlu rapor vermiyor, yoksa o dönem benim Fenerbahçe’ye transferim gerçekleşecekti.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN