Galatasaray'ın eski teknik direktörü Tudor Fransız devinin başına geçti

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Tudor Fransız devinin başına geçti

Cengiz Ünder'in forma giydiği Fransız devi Marsilya daha önce Karabükspor ve Galatasaray'ı son olarak ise İtalyan ekibi Hellas Verona'yı çalıştıran 44 yaşındaki Hırvat teknik adam ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Marsilya, Arjantinli Teknik Direktör Jorge Sampaoli’nden boşalan teknik adamlık koltuğuna Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor’u getirdi.

Fransız devinin resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, Tudor ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi. 2016-2017 sezonunda Süper Lig’de Kardemir Karabükspor’da görev yapan 44 yaşındaki teknik adam, devre arasında Galatasaray’ın başına geçmişti.

Milli oyuncu Cengiz Ünder’in de formasını giydiği Marsilya, yeni sezonda lig ve Şampiyonlar Ligi’nde Igor Tudor yönetiminde mücadele edecek.

ig.jpg

44 yaşındaki teknik adam son olarak İtalya ekiplerinden Hellas Verona’da görev yaparak topladığı 53 puanla sezonu 9. sırada tamamlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN