Galatasaray'ın eski yıldızı Babel açtı ağzını yumdu gözünü! Fatih Terim'i kızdıracak açıklamalar: Galatasaray'ın vizyonu yok!

Galatasaray'ın eski yıldızı Babel açtı ağzını yumdu gözünü! Fatih Terim'i kızdıracak açıklamalar: Galatasaray'ın vizyonu yok!

Galatasaray'dan ayrılarak Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a transfer olan Hollandalı yıldız Ryan Babel, sarı-kırmızılı ekibi sert sözlerle eleştirdi. 35 yaşındaki yıldız isim Galatasaray'ın eski teknik direktörü Torrent'e haksızlık yapıldığını vurgularken Fatih Terim hakkındaki açıklamaları nedeniyle de sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Galatasaray ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle beraber sarı-kırmızılı ekipten ayrılarak sürpriz bir şekilde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a transfer olan Hollandalı yıldız Ryan Babel açtı ağzını yumdu gözünü.

VOLE YouTube kanalına açıklamalarda bulunan 35 yaşındaki golcü futbolcu eski takımı Galatasaray'a sert sözlerle yüklendi.

bab.jpg

"GALATASARAY'IN VİZYONU VE PLANI YOK"

Sarı-kırmızılı ekibin vizyon sahibi bir takım olmadığını vurgulayan Babel, "Geçen sene Galatasaray'da yaşlı isimleri gönderip, genç oyuncular alındı. Galatasaray, beni yaşlı diye gönderip benimle aynı yaşta ve benden daha maliyetli Mertens geldi. Çok komik bir durum. Bu kulübün net bir vizyonu, planı olmadığını gösteriyor. Bu şekilde yönetilen bir yer uzun süre başarılı olmayabilir. Bir takım bu şekilde inşa edilemez" açıklamasında bulundu.

babel3.webp

"TORRENT'İ GEÇEN SENEKİ TAKIM ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRMEK ADALETLİ DEĞİL"

Fatih Terim'in ayrılışı sonrasında sarı-kırmızılı ekipte teknik direktörlük koltuğuna oturan Domenec Torrent'e haksızlık yapıldığını da vurgulayan Babel "Torrent, yapısallık anlamında Türkiye'de çalıştığım en iyi hocaydı. Net bir insandı ve size gelip, 'Senden bunu yapmanı istiyorum, yapamazsan oynamazsın' diyordu. Mevcut hocaya saygımı tekrar ederek söylüyorum ki Torrent, şu anki Galatasaray'da daha iyi iş çıkarabilirdi. Geçen sene belki Guardiola olsa o da berbat bir iş çıkaracaktı. Torrent'i geçen seneki takım üzerinden değerlendirmek, yargılamak bence adaletli değil. Geçen sene yetersiz bir kadro vardı. Oyuncuların birçoğu da benimle aynı görüştedir. Oyunculara sorduğunuzda onlar size aynı cevabı verecektir. Acaba oyuncular mı iyi değildi yoksa hoca mı iyi değildi?" şeklinde konuştu.

babel1.jpg

FATİH TERİM'E GÖNDERME: KİMSE KULÜBÜN KENDİSİNDEN BÜYÜK DEĞİL

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in görevden alındığı dönemde üzüntü yaşadıklarını dile getiren Babel, efsane isme göndermede bulunarak "Fatih Terim görevden alındığı dönem herkes çok üzülmüştü. Beklenmeyen bir ayrılıktı. Fatih Terim'in başarıları tartışılmaz ancak 3 yıldır şampiyon olamayan bir Galatasaray vardı ve günün sonunda kimse kulübün kendisinden büyük değil. Kulübünde bazı hedefleri var. Geçen sezonu hiçbir hoca kurtaramazdı. İyi bir sezon değildi." dedi.

"EN İYİSİ ŞENOL GÜNEŞ"

Türkiye'de çalıştığı en iyi teknik direktörün Şenol Güneş olduğunu da söyleyen Babel, bu açıklamaların ardından sosyal medyadaki sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldubabel22.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN