Galatasaray'ın Michael Seri transferinde son durum ne? Drogba yardım ediyor

Galatasaray'ın Michael Seri transferinde son durum ne? Drogba yardım ediyor

Galatasaray Michael Seri'yi transfer etmek için elindeki tüm kozları kullanıyor. Drogba, Babel ve Belhanda da transfer konusunda Seri'yi ikna etmeye çalışıyor. Şampiyonlar ligi kozu olan Galatasaray'ın transfer çabalarının nasıl sonuçlanacağı bekleniyor.

Galatasaray Brezilyalı yıldızı Fernando'yu Sevilla'ya göndermeye hazırlanıyordu. Sambacı'nın yerini Fildişi Sahilli star Michael Seri ile doldurmak isteyen Galatasaray satın alma opsiyonlu kiralama formülünü düşünüyordu.

SERİ'Yİ ROMA DA İSTİYOR

Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan 27 yaşındaki Michael Seri'nin geleceği hakkında menaceri Franklin Mala açıklama yaptı. Seri'nin kariyerine Fulham formasıyla Championship'te devam etmek istemediğini söyleyen Mala, "Roma ile görüşüyoruz. Seri de İtalya'da oynamak istiyor. Nasıl sonuçlanacağına bakacağız. Ancak Roma harika bir kulüp." dedi.

Seri geçen sezon başında 30 milyon Euro'ya Nice'ten Fulham'a transfer olmuştu.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KOZU VAR

Bonservisi Fulham'da bulunan 27 yaşındaki ön liberoyla ve İngiliz ekibiyle temasa geçildi. Oyuncunun birçok talibi olsa da Galatasaray Şampiyonlar Ligi kozuyla öne çıkıyor.

Bu transfer girişiminde Fatih Terim öğrencisi Didier Drogba'yı da aradı ve Seri ile konuşmasını istedi.

Fulham'da da Babel'le, Nice'te Belhanda ile birlikte forma giyen oyuncuya, Drogba'nın dışında bu iki isim de 'Galatasaray'a gel' baskısında bulunuyor.

MİCHAEL SERİ GEÇEN SEZON 34 MAÇA ÇIKTI

Sözleşmesi 2022'de bitecek olan Michael Seri, geçen sezon Fulham formasıyla 34 maça çıktı ve 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Fransız basını da bu transfer girişimini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN