Gazişehir Beşiktaş maçı saati kanalı ve yayın bilgileri | Kartal Antep semalarında

Gazişehir Beşiktaş maçı saati kanalı ve yayın bilgileri | Kartal Antep semalarında

Verilen millî aranın ardından Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçlarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Arsenal’den Mısırlı dünya yıldızı Muhammed Elneni’yi kadrosuna katan Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep deplasmanına konuk oluyor. BJK Gaziantep maçının tüm bilgileri ise haberimizde…

Süper Lig’de haftanın 3. maçında Beşiktaş, ilk kez Gazişehir Gaziantep deplasmanında 3 puan için ter dökecek. Peki BJK Gaziantep maçı saat kaçta, hangi kanalda şifresiz canlı izlenecek. İşte 4 puanlı Beşiktaş’ın oynayacağı o maçla ilgili detaylar…

GAZİŞEHİR GAZİANTEP BEŞİKTAŞ MAÇI KAÇTA?

14 Eylül Cumartesi günün Kalyon Stadyumu’nda oynanacak Gazişehir Gaziantep Beşiktaş maçı, saat 20:00'de beIN Sports ekranlarında şifreli olarak izlenecek.

MAÇ ÖNCESİ TAKIMLARIN DURUMU

Bu sezon lige yeni yükselen Gazişehir Gaziantep, oynadığı 3 maçtan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 4 puanla 11'nci sırada yer alırken, aynı puanla Beşiktaş da 8'nci sırada.

19-09/13/besiktas-gazisehir-gaziantepjpgg.jpg

BEŞİKTAŞ’IN KADROSU

Beşiktaş'ın Gazişehir Gaziantep maçı kadrosunda tedavisi süren Oğuzhan Özyakup ve Burak Yılmaz'ın yanında Jeremain Lens yer almadı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın belirlediği listede şu isimler yer aldı:

"Utku Yuvakuran, Loris Karius, Douglas Santos, Doğukan Özkan, Domagoj Vida, Gökhan Gönül, Enzo Roco, Victor Ruiz, Pedro Rebocho, Caner Erkin, Mohamed Elneny, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Muhayer Oktay, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Georges N’Koudou, Orkan Çınar, Tyler Boyd, Abdoulay Diaby, Güven Yalçın, Umut Nayir,"

MAÇ İÇİN TIKLAYIN

İKİ TAKIM DA İLK KEZ SÜPER LİG'DE KARŞILAŞACAK

Beşiktaş ve Gazişehir FK, tarihlerinde ilk kez Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Takımlar daha evvel Türkiye Kupası'nda toplam beş maç oynarken, Beşiktaş bu maçların dördünü kazanmıştı. Süper Lig'deki son üç deplasman maçında yenilen Beşiktaş, 2010/11 sezonundan bu yana en uzun yenilgi serisini yaşıyor.

Beşiktaş, Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara karşı oynadığı son sekiz maçta yenilmedi ve bu maçlarda rakiplerine toplam 33 gol attı. Buna rağmen, bu sekiz maçın tamamında gol yiyen siyah beyazlılar, lige yeni yükselen takımlara karşı son yenilgisini Aralık 2017'de Sivasspor karşısında almıştı. Gazişehir bu sezon ligde topa en az sahip olan takım. Beşiktaş ise bu alanda Fenerbahçe'nin ardından ligin en başarılı ekibi. Bu sezon evinde oynadığı ilk maçta Gençlerbirliğini 4-1 yenen Gazişehir, art arda ikinci iç saha galibiyeti için sahaya çıkacak. Lige yeni yükseldiği sezondaki ilk iki iç saha maçını kazanan son takım Alanyaspor'du.

Bu sezon Süper Lig'de en az isabetli şut çeken beşinci takımı olan Beşiktaş, ilk üç haftalar itibarı ile son altı sezondaki en düşük sayısında kaldı.

Beşiktaş ilk üç maçta rakip ceza sahalarında 73 kez topla buluşup ceza sahası içinden üç gol buldu (her 24 topla buluşmada bir gol). Rakip ceza sahalarında topla en az buluşan takım olan Gazişehir ise, Beşiktaş'ın yarısından daha az buluşmasına rağmen rakibinden bir gol fazla kaydetti. Gazişehir forveti Olarenwaju Kayode'nin bu sezon ligde çektiği üç isabetli şutun ikisi gol oldu. Beşiktaş'ın Süper Lig'de attığı son 11 golün sekizinde Adem Ljajic'in direkt katkısı var. Ancak Ljajic'in bu süreçteki gol katkılarının sadece biri deplasmanda geldi.

Beşiktaş'ın son antrenmanından görüntüler:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN