Geçen sezon tam 27 maçta oynamıştı: Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Sarı-lacivertli camia şokta: Bunu kimse beklemiyordu

Geçen sezon tam 27 maçta oynamıştı: Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Sarı-lacivertli camia şokta: Bunu kimse beklemiyordu

Spor Toto Süper Lig'de Jorge Jesus yönetiminde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'de geçen sezon 27 maçta forma giyen yıldız isimle yollar ayrıldı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Sarı-lacivertli takım tecrübeli teknik adam Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği ve lisansı çıkartılmayan yıldız futbolcu Filip Novak ile yollarını ayırdığını açıkladı. Kanarya karşılıklı olarak yapılan anlaşma sonucu yolların ayırdığını duyurdu.

2020 yazında Trabzonspor'dan büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer olan Çek savunması sarı-laciverti takımda gösterdiği performansla adeta hayal kırıklığı yaratmıştı.

jorge.gif

BU SEZON SADECE 74 DAKİKA SÜRE ALDI

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana sarı-lacivertli formayı 51 maçta terleten Novak bu karşılaşmalarda takımına 4 gol 3 asistlik katkı sağlamıştı. Bu sezon Fenerbahçe'de 4 resmi karşılaşmaya çıkan Novak bu müsabakalarda sadece 74 dakika süre alabilmişti.

GEÇEN SEZON 27 KARŞILAŞMADA FORMA ŞANSI BULDU

Çek savunma oyuncusu geçen sezon ise Fenerbahçe formasını 27 maçta terletirken takımına 3 gol 3 asistlik fayda sağlamıştı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Kulübümüz, Profesyonel Futbol A Takımı oyuncumuz Filip Novak ile anlaşmaya vararak karşılıklı olarak yollarını ayırmıştır. Filip Novak’a bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Novak 2020 yılında Trabzonspor 'la sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 32 yaşındaki futbolcu Trabzonspor'da başarılı sezonlarının ardından aynı başarıyı Fenerbahçe'de sürdürememişti. Novak'ın Sarı-Lacivertli takımla 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN