Gençlerbirliği'nden şoke eden İrfan Can Kahveci açıklaması: İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesi kayıp kimse yerini bilmiyor!

Gençlerbirliği'nden şoke eden İrfan Can Kahveci açıklaması: İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesi kayıp kimse yerini bilmiyor!

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, 2017 yılında Ankara ekibinden ayrılarak Medipol Başakşehir'e transfer olan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesinin kaybolduğunu söyleyen Başkan Akdaş'ın açıklamaları futbolseverleri şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, yeni teknik direktörleri Taşkın Aksoy'un imza töreninde basın mensuplarına dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de oynayan genç oyuncu Arda Güler'in sonraki satışından payından vazgeçmek için sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'la para konusunda anlaşamadıklarını belirten Akdaş, İrfan Can Kahveci için ise Başakşehir Futbol Kulübüyle yapılan sözleşmenin kayıp olduğunu kaydetti.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu İrfan Can'ın 2017'de İstanbul ekibine transfer olduğunu o dönemde kendisinin yönetimde yer aldığını hatırlatan Akdaş, İrfan Can Kahveci’nin, Başakşehir’e transferinde imzalanan sözleşmeyi bulamadıklarını açıkladı.

"FENERBAHÇE'DEN PARA İSTEDİM"

Arda Güler’in satış payından alacakları konusunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini de vurgulayan Akdaş, “Fenerbahçe ile konuştum. Belli bir miktar para istedim. Ali Koç da teklifimin yarısını teklif etti. Ben de o paraya vermek istemedim. Eğer uygun bir miktarda anlaşırsak verebiliriz” açıklamasındı yaptı.

5471827.jpg

"KİMSE SÖZLEŞMENİN NEREDE OLDUĞUNU BİLMİYOR"

İrfan Can Kahveci hakkındaki açıklamaları ile futbol dünyasını şaşkına çeviren Başkan Akdaş şunları söyledi:

"Benim bildiğim İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesinde sonraki satıştan yüzde 25 pay vardı. Rahmetli Cavcav’ın zamanında imzalanmıştı. Kulüpte böyle bir sözleşme bulamadık, kimse nerede olduğunu bilmiyor. Göksel (Gümüşdağ) Bey'e 'Siz de var mı sureti?' diye, 'Yok öyle bir sözleşme imzalamadık.' dedi. Aslında Başakşehir'in Fenerbahçe'ye satışından yüzde 25’imiz vardı. İki kulüp arasındaki sözleşme var ama hep mağdur Gençlerbirliği oluyor. Hatta o zamanki genel sekreterimiz Sinan Gürsoy, 'Biz bunu imzaladık.' diyor ama yok ortada."

041c02aa-a261-4fd8-b1dc-bb9790c152d2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN