Getafe hangi ülkenin takımı? İşte Getafe semtinin haritadaki yeri

Getafe hangi ülkenin takımı? İşte Getafe semtinin haritadaki yeri

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Trabzonspor’un rakibi Getafe’nin hangi ülkenin takımı olduğu, Türk futbolseverler tarafından merak ediliyor. La Liga’da mücadele eden Getafe’nin haritadaki yeri ve diğer bilgileri haberimizde…

 

Bu sezon La Liga’ya kötü bir başlangıç yapan Getafe, UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor’un rakibi oldu. Avrupa arenasında boy gösteren Madrid ekibinin hangi ülkenin takımı olduğu ise merak konusu oldu. İşte Getafe’nin haritadaki yeri ve diğer bilgileri

GETAFE HANGİ ÜLKENİN TAKIMI

İspanya La Liga’da mücadele eden Getafe, Madrid’de bulunan bir semttir. Mavi-beyaz renklere sahip olan Getafe kulübü, 8 Temmuz 1983 yılında kuruldu. Jose Bordalas yönetimindeki Madrid ekibine ‘Maviler’ de deniyor.

GOL YOLLARINDA DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Maçlarını Madrid'in Getafe semtindeki Alfonso Pérez Kolezyumu'nda oynayan kulüp, 2015-2016 sezonunda La Liga’da 19’ncu olarak bir alt lige düşmüştü. Angel Torres Sanchez'in sahip olduğu kulüpte Jamie Mata, Djeme Dakona, Jorge Molina Vidal ve Amath Ndiaye gibi golcü isimler ön plana çıkıyor.

GETAFE İLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

BU SEZON DÜŞME HATTINDA

Getafe, bu sezon oynadığı 4 maçın ardından 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 3 puanla 18'nci sırada yani düşme hattında yer alıyor.

Lige deplasmanda 1-0'lık Atletico Madrid mağlubiyetiyle başlayan Getafe, Atletico Bilbao, Alaves ve Real Betis'le 1-1 berabere kalmıştır. Getafe UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ile oynayacağı mçın ardından Mallorca'yı konuk edecek.

19-09/19/getafe.jpg

İşte Getafe'nin haritadaki konumu...

Getafe'nin Trabzonspor maçı hazırlıkları...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN