Göksel Gümüşdağ: Elinde belge ve ses kayıtları varsa paylaş

Göksel Gümüşdağ: Elinde belge ve ses kayıtları varsa paylaş

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, MHK ile yaptıkları görüşme sonrası sert açıklamalar yaptı.

İşte Göksel Gümüşdağ'ın açıklamaların öne çıkan başlıklar;

MHK Başkanı ve heyetiyle toplantı gerçekleştirdi. Hem nezaket ziyareti yaptık hem de gündemi değerlendirdi. Son 6 hafta içinde başarılar diledik.

Geçen hafta iki derbi oynandı. Bu derbilerden sonra Beşiktaş'ın ciddi Şampiyonlar Ligi şansı doğdu. Artık iki rakibizim var. Başakşehir şampiyonluğun en büyük rakibi hala. Dün itibariyle Cumhuriyet Başsavcılığına Galatasaray yönetimi için başvuruda bulunduk. Ayrıca TFF'ye bu konu için başvuru yaptık.

''YOKSA ÇIK ÖZÜR DİLE''

Galatasaraylı yönetici çok ağır ithamlarda bulundu. "Şampiyon belli" dedi. Ellerinde belgelerin olduğunu söylediler. Başakşehir Avrupa'nın en az gol yiyen takımı, 5 puanla öndeyiz. Futbol camiası bu söylentilerin farkında. Biz bunun altında kalmayız. Gereken başvuruları yaptık. Bu ifadeleri belgesiz, bilgisiz kimse kullanamaz. Elinde belge ve ses kayıtları varsa kamuoyuyla paylaş. Yoksa da çık özür dile...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN