Göksel Gümüşdağ: Emre, Fenerbahçe'de bırakmak istiyor

Göksel Gümüşdağ: Emre, Fenerbahçe'de bırakmak istiyor

Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu'nun bir sene daha Fenerbahçe'de oynayarak futbolu bırakmak istediğini açıkladı.

Medipol Başakşehir'de sözleşmesi sezon sonu bitecek olan tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu, futbolu Sarı-Lacivertli kulüpte bırakmak istiyor. Belözoğlu'nu tekrar kadrosunda görmek isteyen Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde konuyla ilgili girişimleri başlatarak, 38 yaşındaki eski kaptanına kısa sürede imza attırması bekleniyor.

TRT SPOR' açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, "Emre Belözoğlu'nun 1 sene daha Fenerbahçe'de oynayıp futbolu bırakma isteği var" açıklamasında bulundu.

Emre Belözoğlu, 4 sene önce Vitor Pereira döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Başakşehir'e imza atmıştı.

ABDULLAH AVCI GÖREVİNİN BAŞINDA

Başakşehir'in patronu, adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la birlikte anılan Abdullah Avcı'nın ise hiçbir yere gitmeyeceğini ifade etti. Gümüşdağ, "Abdullah Avcı, bizim teknik direktörümüzdür. Hocamız, hiçbir yere gitmeyecek ama kendisinin takımdan ayrılma isteği varsa bunu cuma günkü maçtan sonra görüşürüz." şeklinde konuştu.

46 yaşındaki futbol adamı, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olmayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN