Göztepe, Eren Derdiyok'u kadrosuna kattı

Göztepe, Eren Derdiyok'u kadrosuna kattı

Süper Lig ekibi Göztepe, son olarak Galatasaray'da forma giyen Türk asıllı İsviçreli golcü Eren Derdiyok ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

İzmir temsilcisinden yapılan resmi açıklamada, "Son olarak Galatasaray’da forma giyen 1988 doğumlu oyuncu Eren Derdiyok’la 2+1 yıllık sözleşme imzaladık. Basel altyapısında forma giydikten sonra yine aynı takımda profesyonel futbol yaşantısına başlayan Eren daha sonra Bayer 04 Leverkusen takımına transfer oldu. Bayer 04 Leverkusen takımından  Hoffenheim'a  transfer olan Eren 2013-2014 sezonunda tekrar Bayer 04 Leverkusen takımında kiralık oynadı.  Golcü oyuncu ülkemizde ise Kasımpaşa ardından Galatasaray formalarını giydi. Eren’e Göztepe’mize hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

İZMİR/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN