Haftanın panoraması: Süper Lig’de sürpriz hafta

Haftanın panoraması: Süper Lig’de sürpriz hafta

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftası nefes kesen maçlara sahne olurken sürpriz sonuçlar haftaya damgasını vurdu.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Haftanın açılış maçında Trabzonspor, Atakaş Hatayspor’u konuk etti. Bordo-Mavililer, Visca’nın talihsiz bir sakatlık yaşadığı maçta Abdülkadir Ömür’ün adeta şapkadan tavşan çıkararak bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve ligde 2’de 2 yaptı.

Cumartesi gününün ilk maçında Yukatel Kayserispor, ligin yeni ekibi İstanbulspor’u Cardoso’nun golüyle devirerek 3 puanla tanıştı. İlk haftayı galibiyetle kapatan Adana Demirspor ise, Demir Grup Sivasspor’u 3-0’la geçerek puanını 6’ya yükseltti. Günün kapanış maçında ise Galatasaray, Giresunspor’u ağırladı. Nef Stadı’nda kapalı gişe oynanan maçı Karadeniz ekibi, Borja’nın golüyle 1-0 kazanarak Cimbom’a şok yaşattı.

Pazar gününün açılış karşılaşmasında Gaziantep FK, MKE Ankaragücü’nü konuk etti. Başkent ekibinin kalecisi Bahadır’ın 8 kurtarışla damga vurduğu maçı Antep ekibi 1-0 kazandı. Süper Lig macerasına Kadıköy’de aldığı 1 puanla başlayan HangiKredi Ümraniyespor ise Fraport TAV Antalyaspor’a evinde tek golle boyun eğdi. Günün son maçında ise Beşiktaş, Corendon Alanyaspor’a konuk oldu. Siyah-Beyazlılar 30 dakikada 3-0 öne geçtiği mücadeleyi son dakikada yediği golle 3-3 beraberlikle noktalarken büyük moral kaybı yaşadı.

Haftanın son gününde ise Arabam.com Konyaspor, Medipol Başakşehir ile Eskişehir’de kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen mücadelede iki takım da birbirine diş geçiremedi ve puanlar paylaşıldı. Haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Kasımpaşa’nın konuğu oldu. Sarı-Lacivertli ekip, Valencia-King işbirliğinin damga vurduğu mücadeleyi 6-0 gibi net bir skorla kazanırken ligde 3 puanla tanıştı.

15.jpg

16.jpg

HAFTANIN OYUNCUSU: JOSHUA KING

17.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN