Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu

Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu

Son iki sezonda Galatasaray'da gösterdiği performansla adından söz ettiren genç yetenek Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli olmak üzere. 22 yaşındaki yetenekli futbolcunun babası Muzaffer Dervişoğlu, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile anlaştıklarını açıklayarak "Biz, Hull City ile anlaştık. Kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz" dedi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Ozan Tufan ve Doğukan Sinik'in ardından Galatasaray'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Halil Dervişoğlu'nu da kadrosuna katmak üzere.

Ajansspor'un haberine göre; başarılı oyuncunun menajeri olan babası Muzaffer Dervişoğlu, Hull City ile anlaştıklarını duyurarak, "Biz, Hull City ile anlaştık. Kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz" dedi.

Başarılı oyuncu iki sezonda Galatasaray formasını 45 maçta giyerken, 8 kez rakip fileleri havalandırdı ve 3 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN