Harry Kane, Juventus'a orta sahadan attı

Harry Kane, Juventus'a orta sahadan attı

İngiliz ekibi Tottenham, yıldız ismi Harry Kane'nin orta sahadan attığı muhteşem golle Juventus'u 3-2 mağlup etti. 90+3'te gelen muhteşem gol ise sosyal medyada gündeme oturdu.

Juventus ile Tottenham arasında oynanan hazırlık maçında Harry Kane'in attığı harika gol, futbolseverleri adeta büyüledi. Harry Kane'in uzatmada yaptığı vuruş, dünyada büyük yankı topladı.

Avrupa’nın önemli futbol kulüplerinin katıldığı hazırlık turnuvası 2019 Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda Tottenham, Juventus’u 3-2 yendi. Bu yıl 7. kez düzenlenen turnuvanın Singapur ayağında Juventus ve Tottenham arasında oynandı.

Tottenham, Juventus ile Singapur Ulusal Stadı’nda oynadığı maçı, Lamela’nın 30, Lucas Moura’nın 65 ve Harry Kane’in 90+3’üncü dakikadaki golleriyle 3-2 kazandı. Juventus’un gollerini, 56. dakikada Higuain ve 60. dakikada Ronaldo kaydetti. Maçın 2-2 berabere biteceği ve penaltılara kalacağını düşünülürken sahneye çıkan Harry Kane, orta sahadan attığı golle takımını galibiyete taşıdı.

Harry Kane’in attığı muhteşem gol, uzun süre hafızalardan çıkmayacak güzellikteydi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN