Hatayspor'a şok: Ev hapsi cezası aldı Türkiye'ye kaçtı! Portekiz hükümeti harekete geçti

Hatayspor'a şok: Ev hapsi cezası aldı Türkiye'ye kaçtı! Portekiz hükümeti harekete geçti

Hatayspor'un tecrübeli yıldızı Ruben Ribeiro'nun eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandığı, ev hapsi cezasına çarptırıldığı söz konusu ceza hayata geçmeden Türkiye'ye kaçtığı öne sürüldü. Portekiz hükumeti Ruben Ribeiro'nun Portekiz'e teslim edilmesi için uluslararası tutuklama talebinde bulunabilir

Genç teknik adam Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor'da Ruben Ribeiro şoku yaşanıyor. Katar'da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle ulusal liglere verilen arayı ülkesi Portekiz'de geçiren 35 yaşındaki oyuncunun eşine şiddet uyguladığı için ev hapsi cezası aldığı ve uygulama hayata geçmeden ise Türkiye'ye kaçtığı öne sürüldü.

Portekiz basınından A Bola'nın haberine göre; Hatayspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Ruben Ribeiro, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandı ve ev hapsi cezasına çarptırıldı. Elektronik gözetim kapsamına alınan Ribeiro, güvenlik görevlilerinin uygulama için gerekli olan cihazları kurmaya gitmeden önce evini terk ederek Türkiye'ye döndü.

TELEFONLARI AÇMIYOR

Portekiz'den gelen telefonlara cevap vermeyen Ribeiro, elektronik gözetimin yanı sıra eşi Angela Vieira'ya karşı uzaklaştırma cezası da aldı.

Hatayspor'da Ruben Ribeiro kadro dışı bırakıldı - Son Dakika Haberleri

PORTEKİZ HÜKÜMETİ HAREKETE GEÇTİ

Hataysporlu Ruben Ribeiro'nun eşine şiddet uygulaması ve ardından tutuklanıp ev hapsine çarptırılmasının şoku yaşanırken Türkiye'de kaçtı iddiası Portekiz hükumetini de harekete geçirdi.

Correio da Manha'nın iddiasına göre Portekiz hükumeti Ruben Ribeiro'nun Portekiz'e teslim edilmesi için uluslararası tutuklama talebinde bulunabilir.

Ağustos 2020'de Portekiz'in Gil Vicente takımından transfer edilen Ruben Ribeiro, bu sezon Süper Lig 'de 11, TÜrkiye Kupası'nda ise iki maçta görev yaptı.

Süper Lig'de iki kez asist yapma başarısı gösteren 35 yaşındaki oyuncu, gol sevinci yaşayamadı.

Transfer olduğu günden beri, Hatayspor formasıyla 82 maçta görev alan Ruben Ribeiro, sekiz kez gol atmayı başarırken, altı kez de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN