Heyecan 27 golle döndü

Heyecan 27 golle döndü

Verilen milli maç arasının ardından Süper Lig 4. hafta karşılaşmalarıyla devam etti. 15 günlük aradan sonra futbol heyecanı 27 golle döndü. Haftanın açılış maçında VavaCars Fatih Karagümrük, Adana Demirspor’u konuk etti. Pesic’in yıldızlaştığı müsabakada İstanbul ekibi rakibini 4-0’la geçti.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

İttifak Holding Konyaspor ise sezonun flaş ekibi Altay’ı evinde 3-1 mağlup etmeyi başardı. Günün bir diğer maçında Yukatel Kayserispor, Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup ederken Hikmet Karaman yönetimindeki çıkışını sürdürdü. Günün kapanış maçında ise Beşiktaş, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Siyah-Beyazlılar, yeni yıldızlarının sahne aldığı karşılaşmada Batshuayi’nin iki golle ön plana çıktığı maçı 3-0 kazanmayı bildi.


Pazar gününün ilk müsabakasında Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor’u konuk etti. Sarı-Lacivertli ekip, hakem Halis Özkahya’nın verdiği kararların damga vurduğu maçtan 1-1’lik eşitlikle ayrılarak bu sezon ilk puan kaybını yaşadı. Çaykur Rizespor ise evinde Atakaş Hatayspor’a 2-0’la boyun eğdi.

Son haftaların formda ekibi Göztepe ise, bu sezon henüz puanla tanışamayan Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek üst sıralara tırmanışını sürdürdü. Günün son karşılaşmasında ise Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Cimbom, Emre Akbaba’nın golleriyle 33. dakikada 2-0 öne geçse de Cornelius ve Nwakaeme fileleri sarsan Bordo-Mavili ekip, sonucu belirledi ve maç 2-2 eşitlikle sona erdi.

Pazartesi gününün ilk karşılaşmasında Gaziantep FK, Fraport-TAV Antalyaspor’u evinde 2-0 mağlup etmeyi başardı. Haftanın kapanış müsabakasında ise ligin son sırasına demir atan Gzt Giresunspor, Aytemiz Alanyaspor deplasmanına çıktı. Ev sahibi ekip, henüz maçın başında bulduğu golle 3 puana uzanırken Karadeniz ekibi, Süper Lig’de henüz puan alamadı.

HAFTANIN TAKIMI:

F. KARAGÜMRÜK

GOL KRALLIĞI

-Anthony Nwakaeme (Trabzonspor) 4
-Saba Lobjanidze (A. Hatayspor) 3
- Haji Wright (FT. Antalyaspor) 3
-Aleksandar Pesic (Karagümrük) 3
- Emre Kılınç (Galatasaray)

ASİST KRALLIĞI

- Dylan Saint-Louis (A. Hatayspor) 2
- Erhun Öztümer (Karagümrük) 2
-Guilherme Sitya (İH. Konyaspor) 2
- Cesar Pinares (Altay) 2
- Yusuf Erdoğan (Kasımpaşa) 2

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN