Hull City’nin yeni teknik direktörü belli oldu mu, kim olacak?

Hull City’nin yeni teknik direktörü belli oldu mu, kim olacak?

İş adamı Acun Ilıcalı'nın satın aldığı takım gün geçtikçe meraklandırmaya devam ederken bu defa ise yeni teknik direktörü ile araştırılmaya başlandı. Football League Championship ekibi Hull City’de Shota Arveladze ile yollarını ayırması üzerine Hull Ctiy teknik direktörü kimdir? Hully City yeni teknik direktörü belli oldu mu? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte, Hully City yeni teknik direktörü hakkında tüm detaylar haberimizde

Acun Ilıcalı satın aldığı Hull City'nin teknik direktörünün değişmesi üzerine 'Hücum Futbolu' oynatabilecek birini istiyorum iadelerini kullanırken yeni isimler anılmaya başlandı. Bu sezon 10 maçta 11 puan alan ve sıralamada 20. sırada yer alan Hull City'nin teknik adamı Gürcü Shota Arveladze olurken yollarını ayırma kararı alındı. Bunun üzerine Hull City'nin yeni teknik direktör arayışında gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi? Hull City yeni teknik direktörü kimdir, belli oldu mu?

HULL CİTY TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLDU?

Hull City'in teknik direktörü ile yolların ayrılması üzerine gözler Acun Ilıcalı'nın menajerine çevrildi. Hull City üzerinden yapılan anket sonucunda göre 6 teknik adamın ismi ortaya çıktı. Listede 2 Tük teknik adam yer alırken kimlerin olduğu merak konusu oldu.

ACUN ILICALI'DAN HULL CİTY'E AÇIKLAMA

Takım sahibi olan Acun Ilıcalı arayışta olunan teknik direktör hakkında açıklamalarda bulundu. Championship'te şimdiden 6-7 kulüp teknik direktör değiştirdi, doğru ismi bulmak için çok çalışacağız. Bu kulübe çok fazla yatırım yaptığını ifade eden Ilıcalı, hücum futbolu oynamayı talep ediyorum ve 0-0 olan bir maçtansa 3-2 kaybetmeyi tercih ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Hull City yeni teknik direktör

FATİH TERİM

Hull city'in yaptığı teknik direktör anketinde yer alan Terim, Galatasaray'ın efsane isimlerinden birisi olurken geçtiğimiz günlerde Netflix üzerinde belgeseli yayınlanan teknik adamın hayatı dikkat çekti. Dünyaca bilinen tecrübeli isim Hull City'in teklifine ne cevap verecek sorusu merak uyandırdı.

ŞENOL GÜNEŞ

A Milli Takım'dan ayrılan ve güncel olarak bir takımı çalıştırmayan Şenol Güneş, Valerien Ismael'den önce Beşiktaş'ın teknik direktörü anılmıştı. Başarılı kariyere sahip olan Güneş, 2 Türkiye Şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kazandırmıştır.

SABRI LAHMOUCH

Tunus asıllı olan ve en son Al Duhail'i çalıştıran Lamouch'un Forest ile Championship deneyimi bulunmaktadır. 2013-2014 yılları arasında ise Fildişi Sahili Milli Takım'ın çalıştırılmasında bulundu. Hully City'in yapacağı teklif üzerine başarılı ismin ne cevap vereceği henüz bilinmiyor.

ROB EDWARDS

11 Ekim 2013 tarihinde 30 yaşında profesyonel olarak futbolu bırakma kararı alan Edwars, Wolves'ta 18 yaş altı antrenörü olarak yerel gazete üzerinden başarılı dilden dile dolandı. 2019 Ekim'de İngiltere U29'lerde koç olarak çalışmalara başlayan Federasyon ile 'prestijli bir rol' üstlenmek için Wolves'tan ayrıldı. Bunun üzerine City'in teknik direktörü arayışında Edwars'ın da bulunduğu bilgileri paylaşıldı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN