İcardi neden ülkesine döndü, futbolu bırakacak mı?

İcardi neden ülkesine döndü, futbolu bırakacak mı?

2022-23 süper lig sezonunun açılması üzerine transfer edilen isimler de belli oldu. Transfer yapan takımlardan olan Galatasaray yaptığı transferlerde olan İcardi gelişi ile taraftarları ayağa kaldırırken son yaşanan gelişme kafaları karıştırdı. Arjantinli topçu Mauro Icardi neden memleketine döndü? Icardı, Galatasaray’dan ayrıldı mı?

Arjantinli yıldız topçu Mauro İcardi özel hayatı ile gündeme gelirken eşi ile ayrıldığı haberleri üzerine memleketine dönmesi kafaları karıştırdı. Arjantin baskınında yer alan bilgilere göre Icardi'nin İstanbul’a dönmeyeceği yazmaktadır. Galatasaray transferi İcardi futbolu bıraktı mı? İcardi, İstanbul’dan neden ayrıldı? İşte detaylar…

İCARDİ FUTBOLU BIRAKTI MI? 

Galatasaray ‘ın yeni transfer yapılan isimlerinden olan Mauro Icardi, özel hayatı ile anılmaya devam ederken Wanda Nara ile ayrılışı konuşulurken golcünün daha sonra Arjantin’e gittiği konuşuldu. Çıkan haberlere göre Arjantin’e giden topçunun Wanda Nara’nın Icardı’yı eve almadığı gündeme damgasını vurdu. 

Icardi futbolu bıraktı mı

OKAN BURUK’TAN İCARDİ AÇIKLAMASI 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalarda yeni transferi Icardi hakkında konuştu. Arka adalesinde sorun olan Icardi’nin son idmanda durumuna bakılarak ağrısı devam ettiğinden geçen haftaki sürecinin iyi olmadığımı belirtti. Aynı zaman da Buruk, İcardi için yalnızca futbol hayatının değil özel hayatında da sorunlar olduğunu söylerken gelecek hafta takımda olacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN