İlkay Gündoğan için İngiliz basınında Galatasaray iddiası

İlkay Gündoğan için İngiliz basınında Galatasaray iddiası

İngiliz basını, Manchester City ile sözleşmesi bitecek olan Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan için Galatasaray'ın devrede olduğu iddia etti. Gurbetçi orta saha oyuncusu, Galatasaray’a transferinin gerçekleşmesi halinde milli takım tercihini 2015’ten önce yaptığı için Türk futbolcu statüsünde forma giyecek.

Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek İlkay Gündoğan için flaş bir iddia ortaya atıldı. 31 yaşındaki Türk asıllı Alman orta saha oyuncusunun sezon sonu bitecek kontratını yenilemek için masaya oturmadığı, rotasının Galatasaray olduğu ileri sürüldü.

The Sun gazetesi geçtiğimiz aylarda çocukken Galatasaraylı olduğunu açıklayan İlkay’ın 2020’de “Türkiye’de oynamayı düşünüyorum” dediğini hatırlatarak iddiasını güçlendirdi. 2016 yazında City’de göreve başlayan İspanyol hoca Guardiola’nın ilk transferi olan ve 20.4 milyon sterlin bonservis bedeliyle alınan İlkay ile Juventus ve Barcelona’nın da ilgilendiği ileri sürüldü.

Gurbetçi orta saha oyuncusu, Galatasaray’a transferinin gerçekleşmesi halinde milli takım tercihini 2015’ten önce yaptığı için Türk futbolcu statüsünde forma giyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN