İngiliz basını açıkladı: İşte Dele Alli'nin yeni takımı

İngiliz basını açıkladı: İşte Dele Alli'nin yeni takımı

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisindeki performansıyla eleştirilen Dele Alli gündemden düşmüyor. İngiliz basını, yıldız oyuncunun sene başında Beşiktaş'tan ayrılacağını iddia ederken, yeni takımını da açıkladı.

Beşiktaş'ın sezon öncesi Everton'dan kiraladığı son olarak Fenerbahçe derbisine ilk 11'de başlayan yıldız futbolcu Dele Alli, performansıyla sınıfta kaldı.

NTV Spor'un aktardığına göre Valerien Ismael'in eleştirilen İngiliz oyuncunun performansından memnun olduğu ve Giresunspor maçında da forma vereceği belirtiliyor. İngiliz oyuncu geride kalan 3 maçta 1 gol atarken, asist hanesine ise hiç rakam yazdıramadı.

"DELE ALLI, BEŞİKTAŞ'TAN AYIRILACAK" İDDİASI

İngiliz basını ise 26 yaşındaki yıldızla ilgili flaş bir iddiayı gündeme taşıdı. Sabah gazetesinin Football Insider'dan derlediği habere göre; Dele Alli'nin Beşiktaş'tan devre arasında ayrılma ihtimalinden söz edildi ve şu ifadeler kullanıldı:

"Dele Alli, Ocak ayında Serie A'ya transfer yapabilir. Yurt dışından gelen söylentilere göre; Beşiktaş oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmayacak.

"YENİ ADRESİ FIORENTINA OLABİLİR"

"Everton'a dönmesi de mümkün değil... Türkiye'de, Beşiktaş'la çok kısa bir deneyim yaşadıktan sonra Serie A'ya gitmesi muhtemel...

"Çünkü Everton da onu geri almak istemiyor. Haliyle Beşiktaş'la kiralık sözleşmesi zamanından erken feshedilebilir. Zaman kaybetmeyen Everton, böyle bir durumda onu Serie A'ya verecek. Fiorentina, Dele Alli'nin yeni adresi olabilir. İngiliz yıldızın kalitesini artırıp, tecrübesini pekiştirmek için böyle bir yol denenecek." 26 yaşındaki Dele Alli, Premier Lig'de oynadığı 194 maçta 51 gol, 37 asistlik istatistiğe imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN