Efsane isimden Mbappe iddiası! Newcastle teklif yapmaya hazırlanıyor

Efsane isimden Mbappe iddiası! Newcastle teklif yapmaya hazırlanıyor

Fransız futbolunun unutulmaz isimlerinden Emmanuel Petit, Kylian Mbappe'nin Newcastle United'e transfer olabileceğini belirtti. İngiliz basınına verdiği demeçte, "Suudi yatırımcılar doğru teklifi iletmesi durumunda Mbappe'yi kadrosuna katar" dedi.

Eski Arsenal ve Chelsea oyuncusu Emmanuel Petit, PSG oyuncusu Kylian Mbappe'nin takımdan ayrılabileceğini söyledi. İngiliz basını, Newcastle United'ın Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Kylian Mbappe için ciddi bir teklif hazırlığında olduğunu iddia etti.

Gambling.com'a konuşan Petit, "Her şey olabilir. Newcastle United'da neler olduğunu görüyoruz. Günün sonunda ne olacağını asla bilemezsiniz. İşler çok kolay ve çok hızlı bir şekilde değişebilir. Mbappe'nin PSG'deki durumdan bıktığını düşünüyorum. Hem Paris Saint-Germain'deki hem de milli takımdaki oyununa ve ruh haline yansıyan bazı sorunlar gördük." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN