İngilizler Aslan'ın yeni forvetini açıkladı

İngilizler Aslan'ın yeni forvetini açıkladı

Mirror'da yer alan habere göre Galatasaray, Arsenal'in forveti Dany Wellbeck ile sözleşme imzalama aşamasında. İngiliz Devi Arsenal'in bileğinden ağır sakatlık yaşayan Wellbeck ile sözleşme yenilemeyi düşünmediği öne sürüldü.

Topçular, Avrupa Ligi'nde Sporting Lisbon karşısında ciddi sakatlık yaşayan Wellbeck'e kadroda şans vermeyi düşünmüyor. Arsenal ile Welbeck'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Welbeck adına da kariyerini yeniden canlandırmak için Galatasaray bir fırsat olarak görülüyor.

Habere göre Galatasaray sözleşmesi bitmeden 6 ay önce, Ocak ayında kadrosuna Welbeck'i katmak için girişimlerini sürdürüyor. Süper Lig Şampiyonu Galatasaray, Bafetimbi Gomis'i sattıktan sonra ileri uçta golcü eksikliği hissediyor.

28 yaşındaki futbolcu daha önce Manchester United ve Arsenal'de forma giydi. Welbeck Mayıs 2016'da dizinden sakatlanmış ve yaklaşık 9 ay sahalardan uzak kalmıştı. Manchcester City ile yapılan Premier Lig maçında sakatlanan İngiliz futbolcunun dizinden sakatlandığı ve kıkırdak yapısında ciddi hasar tespit edilmişti. Acilen ameliyata alınan Welbeck'in dizinde daha önce bir sakatlık daha yaşamış ve 7 ay forma giyememişti.
 

 


 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN