İsmail Kartal canlı yayında takıma böyle veda etti: Hayırlısı olsun

İsmail Kartal canlı yayında takıma böyle veda etti: Hayırlısı olsun

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Yeni Malatyaspor'u 5-0 yendikleri maçın ardından açıklama yaptı. Sözleşmesi sona eren teknik patron, "Ben ilk gün neredeysem, bugün de oradayım. Bugün itibariyle sözleşmem bitti, bundan sonrası için kararı başkanımız ve yönetimimiz verecek. Fenerbahçemiz için de benim için hayırlısı olsun" dedi. Deneyimli teknik direktör, çıktığı 18 maçta tam 41 puan topladı, sezonu 73 puanla tamamladı.

Vitor Pereira’nın ayrılığı sonrası hedefsiz kalan Fenerbahçe'de geçici olarak ekibin başına getirilen deneyimli teknik direktör İsmail Kartal başarılı bir sezon geçirdi. Sarı-lacivertli takımının başındayken 18 maça çıkan Kartal ve ekibi, tam 12 galibiyet alırken 5 kez de sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu süreci tek yenilgiyle bitiren teknik patron performansıyla alkış topladı.

7 PUAN FARKTAN 5 FARKA

Fenerbahçe İsmail Kartal ile yola çıkmadan önce Konyaspor’un 7 puan gerisindeyken, ligi İç Anadolu ekibinin 5 puan önünde noktalamayı başardı.

18 HAFTANIN EN İYİSİ

Teknik patron takımın başında kaldığı 18 maçlık süre içerisinde Süper Lig’e de damgasını vurdu. Kartal’ın görevde olduğu 18 haftalık periyodun puan durumu göz önüne alındığında sarı lacivertli takım bu süreci en fazla puan toplayan ekip olarak bitirdi.

'KARARI BAŞKANIMIZ VERECEK'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maçın ardından teşekkür konuşması yaptı. Deneyimli hoca, “Maçla ilgili söyleyecek çok bir şey yok. Rakibimizin durumu ortada. Güzel bir şehir ama Allah yardımcıları olsun. Samandıra personeline ve ekibime çok teşekkür ediyorum. Büyük Fenerbahçe taraftarına bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Verdikleri desteğe çok ciddi bir reaksiyon gösterdik. Ne istediklerini biliyorduk, onlara bunu verdik. Fenerbahçe ruhunu geri getirdik. Birbirimize saygılı bir şekilde çalışarak çok iyi sonuçlar ortaya çıkardı. Her maçımızda taraftarımızın gelmesi ve birleşmesi bizi çok mutlu etti. Bu maç itibarıyla kontratım bitti. Kararı başkanımız verecek. Herkes için hayırlısı olsun. İkinci yarının lideri Fenerbahçe” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN