İsmail Köybaşı'nın yeni takımı belli oldu

İsmail Köybaşı'nın yeni takımı belli oldu

Son şampiyon Trabzonspor'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen İsmail Köybaşı, Spor Toto 1'inci Lig ekibi Göztepe ile her konuda anlaşmayan vardı. Tecrübeli futbolcunun hafta sonuna kadar sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da forma giyen İsmail Köybaşı'nın yeni takımı belli oldu.

Bordo-mavili takımda yeni sezonda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan İsmail Köybaşı'nın Spor Toto 1'inci Lig ekibi Göztepe ile her konuda anlaşmayan vardığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun hafta sonuna kadar resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Gaziantepspor altyapısında yetişip bu kulüpte profesyonel olan İsmail, 2009-2010 sezonunda Beşiktaş'a imza attı. Beşiktaş'ta 6 sezon forma giyip 1 şampiyonluk ve Ziraat Türkiye Kupası mutluluğu yaşayan 33 yaşındaki sol bek, 2016-2017'de Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-lacivertlilerde 3 sezon görev alan İsmail, İspanya'da Granada macerası yaşayıp Türkiye'ye döndü. Önce Çaykur Rizespor formasını terleten İsmail'in son durağı Trabzonspor oldu. İsmail geçen sezon Trabzonspor'da 13 Süper Lig maçında oynadı ve bordo-mavililerle şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN