İstifa etmesi beklenen Hamit Altıntop'tan sürpriz hamle: MHK'nın başına da Alman isim geçiyor!

İstifa etmesi beklenen Hamit Altıntop'tan sürpriz hamle: MHK'nın başına da Alman isim geçiyor!

Geçtiğimiz yıl Şenol Güneş ile yaşanan ayrılık sonrasında A Milli Takım'ın başına Alman teknik adam Stefan Kuntz'u getiren TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un MHK'nın başına da bir Alman ismi geçirmeyi istediği öğrenildi.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup altıncı ve son maçında deplasmanda Faroe Adaları ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı sahadan 2-1 mağlup ayrılarak hayal kırıklığı yarattı. UEFA Uluslar Ligi'nde evinde Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan milli takım, grubun zayıf ekiplerinden Faroe Adaları karşısında da kötü bir sonuçla sahadan ayrıldı.

A Milli Takım tarihinde ilk kez Lüksemburg'dan 3 gol yerken yine tarihinde ilk kez Faroe Adaları'na mağlup oldu. Milli Takım'da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Alman teknik adam Stefan Kuntz ve TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

hamit-001.jpg

SELİM SOYDAN'DAN HAMİT ALTINTOP'A ÇOK SERT TEPKİ: ŞENOL GÜNEŞ'İN KUYUSUNU KAZDI

Her iki isminde istifa etmesi beklenirken Hamit Altıntop Faroe Adaları karşılaşmasının ardından TRT SPOR canlı yayınına katılarak Alman çalıştırıcı Kuntz ile yola devam edeceklerini açıkladı. TFF Eski Yöneticisi Selim Soydan, Hamit Altıntop'un A Milli Takım eski teknik direktörü Şenol Güneş'in kuyusunu kazdığını vurgulayarak "Hamit kardeşimi iyi tanırım, aynı yönetim kurulunda yer aldık. Biz 2020 Avrupa Şampiyonası'na giderken, o Şenol Güneş'in ve yönetimin arkasından kuyu kazmakla meşguldü. Gördüğüm kadarıyla kazma kürek işleri umduğu kadar iyi gitmemiş." dedi.

Soydan'ın bu açıklamaları sonrasında Hamit Altıntop cephesinden sürpriz bir hamle geldi.

ALTINTOP'TAN MARKUS MERK HAMLESİ

Yeni Asır'ın haberine göre; Hamit Altıntop, MHK başkanlığı görevine Lig TV'de yorumculuk yapan eski Alman hakem Markus Merk'i getirmek için kolları sıvadı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "yabancı hakem" konusunu gündeme getirdiği ortamda TFF içindeki eski bir tartışma yeniden alevlendi. Konuyu TFF Başkanı Büyükekşi ile görüşen Altıntop'un girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

hamo-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN