İsveç Türkiye maçı ilk 11'leri belli oldu

İsveç Türkiye maçı ilk 11'leri belli oldu

İsveç Türkiye milli maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. A Milli Futbol Takımımız, İsveç ile bu akşam deplasmanda yapacağı UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup ikinci maçıyla 562. kez sahaya çıkacak. Hazırlık kapsamında oynanan maçlarda Türkiye, İsveç karşısında bu akşam galibiyet için sahada olacak. İki ülkenin ilk 11'leri açıklandı.

Türkiye ile İsveç 11. kez karşılaşacak. İki ülke A milli futbol takımları arasında 5'i resmi, 5'i özel geride kalan 10 maçta Türkiye 4, İsveç 2 galibiyet aldı. Türk Milli Takımı'nın 12 golüne, İsveç 11 golle yanıt verdi. 

A Milli Futbol Takımı, İsveç ile bu akşam deplasmanda yapacağı UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup ikinci maçıyla 562. kez sahaya çıkacak. Türk Milli Takımı, 95 yıllık tarihinde 294'ü resmi, 267'si özel geride kalan 561 maçta, biri hükmen olmak üzere 211 galibiyet aldı, 131 defa berabere kaldı, 219 kez de rakiplerine yenildi.

Ay-yıldızlı ekip, 240'ı deplasmanda, 241'i evinde, 80'i de tarafsız sahada olmak üzere bu maçlarda 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 738 gol attı, kalesinde 814 gol gördü. A Milli Takım, bugüne kadar 87 farklı ülke milli takımıyla mücadele etti. Milliler, 561 karşılaşmanın 481'ini Avrupalılarla, 31'ini Asyalılarla, 23'ünü Amerikalılarla, 23'ünü Afrikalılarla, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

İLK 11'LER:

İsveç: Olsen, Lustig, Lindelöf, Jansson, Augustinsson, Jimmy Durmaz, Larsson, Ekdal, Claesson, Thelin, Berg.

Türkiye: Sinan Bolat, Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Çağlar, Ömer Bayram, Mehmet Topal, Okay Yokuşlu, Oğuzhan, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN