İtalyan basını duyurdu: Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez Arjantinli yıldız için transfer yarışına girdi

İtalyan basını duyurdu: Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez Arjantinli yıldız için transfer yarışına girdi

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından Galatasaray ve Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakcı ve João Pedro'nun ardından üçüncü kez birbirlerine rakip olma hazırlığı içerisinde. İtalyan basınında yer alan haberlere göre her iki ezeli rakip de Arjantinli dünya yıldızını kadrosuna katmak için nabız yokluyor.

Transfer sezonun en hareketli takımlarından Fenerbahçe ve Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı ve João Pedro'nun ardından bu kez de Arjantinli dünya yıldızı için transfer yarışında.

Okan Buruk yönetiminde iç sahada Giresunspor'a mağlup olan sarı-kırmızılı ekip ve dün akşam Kasımpaşa deplasmanından farklı galibiyetle ayrılan sarı-lacivertli ekip, transfer sezonunda üçüncü kez birbirlerine rakip oldu.

Galatasaray, transfer sezonun ilk günlerinde Fenerbahçe'nin de talip olduğu Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katarak ezeli rakibine transfer çalımı atarken sarı-lacivertli takım ise Galatasaray'ın da transfer etmek istediği İtalyan hücum oyuncusunu kadrosuna katarak ezeli rakibinden rövanşı almıştı.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Fenerbahçe ve Galatasaray Paris Saint Germain'den (PSG) ayrılmasına kesin gözü ile bakılan Mauro Icardi için nabız yokluyor.

ica.jpgMauro Icardi

İtalya' nın yüksek tirajlı gazetesi La Gazzetta dello Sport, Arjantinli golcü Icardi için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın devrede olduğunu yazdı.

Haberde, "Yıldız futbolcunun Serie A takımlarından Monza'ya transferi gerçekleşmedi. Galatasaray ve Fenerbahce ise görüşmeye hazır.." ifadelerine yer verildi.

Paris ekibinin İcardi için 20 - 25 milyon avro aralığında bir bonservis bedeli istediğini iddia eden gazete, Arjantinli oyuncunun devamlı oynayabileceği bir takımda forma giymeyi arzuladığını belirtti.

Geçtiğimiz sezon Fransız ekibinde 30 resmi maçta oynayan Icardi 5 gole imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN