İtalyan devi resmen açıkladı: Milli yıldız imzayı attı

İtalyan devi resmen açıkladı: Milli yıldız imzayı attı

Portekizli teknik adam Mourinho yönetimindeki İtalyan devi Roma milli futbolcu Zeki Çelik'i kadrosuna kattığını açıkladı. 25 yaşındaki savunma oyuncusu İtalyan temsilcisi ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Lille'de forma giyen milli futbolcu Zeki Çelik'i kadrosuna kattı.

Fransız ekibi Lille'de gösterdiği performansla uzun süredir ismi Roma ile anılan Zeki, yeni kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, 25 yaşındaki sağ bekin transferini, her zaman olduğu gibi kayıp çocukların bulunmasına yönelik sosyal yardım kampanyası çerçevesinde Twitter'daki resmi hesabından duyurdu.

zeka.jpg

İmza töreninde açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki futbolcu, "Böylesine önemli bir kulüpte oynamak benim için bir onur. Büyük hedeflerim var. Takımın başarısına katkıda bulunmak istiyorum. Kendimi hazır ve odaklanmış hissediyorum, asla pes etmiyorum ve beni sahada her zaman mücadele ederken göreceksiniz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN