Japon gazeteci, derbide İstiklal Marşı'nı okudu

Japon gazeteci, derbide İstiklal Marşı'nı okudu

Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanan dev derbiye vatandaşlarını izlemeye gelen Japon gazeteci, tribünde İstiklal Marşı'nı okudu.

Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisi Japonların da büyük ilgisini çekti. Sayıları binleri bulan Japon futbolseverler Kagawa ve Nagatomo'yu izlemeye geldi. Derbiyi yakından takip edenlerden biri olan Japon gazeteci, Tomoe Tsuchiya ise İstiklal Marşı'nı okumasıyla gündeme geldi.

Derbi öncesinde basın tribününde İstiklal Marşı'nı okurken görüntülenen Japon gazeteci Tomoe Tsuchiya, DHA'ya açıklamalarda bulundu.

'ÇOCUKLARIMDAN ÖĞRENDİM'

İstanbul'da bürosu olan tek Japon TV kanalı FUJI TV'de görev yaptığını söyleyen Tsuchiya, "18 senedir Türkiye'de yaşıyorum, 2 çocuğum var. Onların okullarında İstiklal Marşı'nı söylüyorlardı, ben de öyle söyleye söyleye öğrendim" dedi.

Galatasaraylı Yuto Nagatomo ve Beşiktaşlı Shinji Kagawa'nın son derece başarılı olduğunu belirten Tsuchiya, oyuncuları yakından takip ettiklerini dile getirdi.

Tsuchiya, "Nagatomo'yu İstanbul'a geldiği gün havalimanında karşıladık. Kagawa'yı da aynı şekilde havalimanında takip ettik. O günden bu yana iki futbolcuyu da sürekli takip ediyoruz. Diğer Japon muhabirlerin ise Almanya'dan ve Japonya'dan geliyor olmaları çok güzel" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN