Jorge Jesus'un vazgeçilmeziydi! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Jorge Jesus'un vazgeçilmeziydi! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Jayden Oosterwolde, Samet Akaydın ve Emre Mor transferleriyle kadrosunu güçlendiren Fenerabahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere. Kanarya, Jesus'un vazgeçilmez futbolcusu ile yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Kış transfer sezonunda Jayden Oosterwolde, Samet Akaydın ve Emre Mor transferleriyle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de Portekizli hücum oyuncusu Bruma'nın ardından ikinci yolcu da belli oldu. Kanarya golcü futbolcu işe yollarını ayırmak için adeta geri sayıma geçti.

2013-2014 sezonundan bu yana Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerabhçe'de sıcak saatler yaşanıyor.

Kış transfer döneminde Jayden Oosterwolde, Samet Akaydın ve Emre Mor'u kadrosuna katan Fenerbahçe, Jorge Jesus'un ilk transferi olan Portekizli hücum oyuncusu Bruma'yı Portekiz ekibi Braga'ya kiralamıştı. Kanarya'da Bruma'nın ardından ikinci yolcu belli oldu.

YENİ TAKIMI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Kanarya geçen sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren ancak bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan golcü futbolcu Serdar Dursun ile yolları ayırma kararı aldı.

Geçen sezon başında Fenerbahçe'ye imza atan golcü futbolcu geçen sezon 37 maçta takımına 15 gol 4 asistlik katkı sunmuştu.

Fenerbahçeye sürpriz Serdar Dursun teklifi

31 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon ise 16 maçta takımına 3 gol 2 asistlik katkı sunarak hayal kırıklığı yarattı.

Polonya basınında yer alan habere göre; Polonya Ligi ekiplerinden Rakow, Serdar Dursun için Fenerbahçe'ye teklifte bulundu. Haberde, Polonya Ligi'nde liderliğini sürdüren Rakow'un takıma kaliteli bir forvet oyuncusu katmak istediği ve bu doğrultuda Serdar Dursun'a yoğunlaşıldığı belirtildi.

Sarı-lacivertlilerde gözden çıkarılan milli futbolcunun da ayrılığa sıcak baktığı belirtilirken, Polonya'da ara transfer döneminin 28 Şubat'ta sona erecek olması nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN