Juventus, teknik direktör Allegri ile yollarını ayırdı

Juventus, teknik direktör Allegri ile yollarını ayırdı

İtalya'da şampiyonluğa 8 yıldır ambargo koyan Juventus'ta, teknik direktör Massimiliano Allegri'nin görevine son verildi.

İtalyan devi, bugün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla beş sezondur takımı çalıştıran Massimiliano Allegri'nin görevine son verdiğini duyurdu. Açıklamada Allegri'nin başkan Andrea Agnelli ile yarın bir basın toplantısı düzenleyeceği de ifade edildi.

5 SEZONDUR TAKIMIN BAŞINDAYDI

Cristiano Ronaldo'nun geçtiğimiz yaz Real Madrid'den transfer edilmesinin ardından sezona Şampiyonlar Ligi'nde kupa hedefiyle giren Juve'nin çeyrek finalde Ajax'a elenmesi, İtalyan teknik adamı adeta hedef tahtasına oturtmuştu. Yaşlı Kadın'da görev yaptığı beş sezonda da takımını lig şampiyonluğuna taşıyan Allegri, 4 İtalya Kupası ve 2 de İtalya Süper Kupası zaferi yaşamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN