Kadıköy'de tekbir sesleri

Kadıköy'de tekbir sesleri

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan maç öncesi Çanakkale Şehitlerini anmak için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Kadıköy'de Ülker Stadı'nı dolduran binlerce taraftar hem Çanakkale şehitleri hem de Yeni Zelanda'da şehit olan Müslümanlar için 1 dakikayı tekbirlerle geçirdi.

Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor maçı öncesinde iki takım futbolcuları ve hakemler bir arada sahaya çıktı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104'üncü yılı sebebiyle iki takım futbolcuları ile hakemler ellerinde ''Dirilişten Kurtuluşa Bir Duruştur Çanakkale'' yazılı pankart ile sahaya çıktı. Mücadele öncesinde şehitler için de saygı duruşunda bulunuldu.

Maç öncesi seremonisinde saygı duruşuna geçen tüm stadyum tek yürek oldu, Fenerbahçe ve Sivasspor tribünlerinden tekbir sesleri yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN