Kadın ve çocukları tribünlere çekmek isteyen TFF'den yeni proje: Maçlardan önce konser

Kadın ve çocukları tribünlere çekmek isteyen TFF'den yeni proje: Maçlardan önce konser

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yeni sezonda kadın ve çocukları tribünlere çekmek amacıyla karşılaşmalardan önce konserler düzenleyeceklerini açıklayarak "2022-2023 sezonunda gençlerimizi, kadınlarımızı, kızlarımızı, çocuklarımızı futbol sahalarına davet edeceğiz. Bunun için de maçlardan önce federasyonumuz özellikle önemli sanatçılarla konserler düzenleyecek" diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Genç Ne Sever" platformunun tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yeni sezonda kadın ve çocukları tribünlere çekmek amacıyla karşılaşmalardan önce konserler düzenleyeceklerini açıklayan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, stadyumlara kadın taraftarların gelmesiyle beraber futbol sahalarındaki çirkin ve kötü tezahüratın önüne geçeceklerini dile getirdi.

TFF Başkanı Büyükekşi'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"2022-2023 sezonunda gençlerimizi, kadınlarımızı, kızlarımızı, çocuklarımızı futbol sahalarına davet edeceğiz. Bunun için de maçlardan önce federasyonumuz özellikle önemli sanatçılarla konserler düzenleyecek. Böylece sporun dostluk, barış, kardeşlik ve fair-play olduğunu tüm dünyaya göstermek istiyoruz.

99 yılda TFF'de hiç kadın yönetim kurulu üyesi olmamış. Şimdi 2 kadın yöneticimiz var. Kadının olduğu yerde her zaman dostluk, saygı ve sevgi var. Statlarımıza ne kadar çok kadın seyirci ve anne getirebilirsek, şiddet ve kötü tezahüratı o kadar önleriz. İnşallah bu sezon çok farklı olacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN