Kanarya sol bekini buldu

Kanarya sol bekini buldu

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus’un ısrarla istediği sol bek takviyesinde son aşamaya geldi.Sarı-Lacivertli kulüp, 21 yaşındaki Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde için İtalyan kulübü Parma ile 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı.

Fenerbahçe, yeni sol bekini İtalya’da buldu. Sarı-Lacivertliler, adı bir süredir gündemde yer alan Jayden Oosterwolde için Parma ile anlaşma sağladı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da transferi duyurdu. Romano’nun aktardığına göre Parma ve Fenerbahçe, Oosterwolde’nin transferi konusunda el sıkıştı.

Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Romano, Fenerbahçe ile Parma arasındaki transfer görüşmelerinin mutlu sonla bittiğini duyurdu. Fenerbahçe, Hollandalı futbolcunun transferi için Parma’ya 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

21 yaşındaki futbolcu, kısa süre içerisinde Türkiye’ye gelecek ve sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe’nin, Oosterwolde ile 2027’ye kadar sözleşme imzalaması bekleniyor. Parma’da bu sezon 19 maça çıkan Oosterwolde, 1 kez fileleri havalandırdı. Fenerbahçe’nin her konuda anlaşma sağladığı Jayden Oosterwolde, U21 kontenjanından yararlanacağı için yabancı sınırına takılmayacak ve lisans problemi yaşamayacak.

Sarı-Lacivertli ekip, Hollandalı sol bekin resmi imzayı atmasının ardından sol bekte bir isimle yollarını ayıracak. Fenerbahçe’nin şartların uyması durumunda Alioski’nin kiralık sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. Kuzey Makedonyalı sol bek, büyük umutlarla dahil olduğu Sarı-Lacivertli ekipte iyi bir başlangıç yapsa da ilerleyen dönemde form düşüklüğü yaşamış ve teknik heyetten geçer not alamamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN