Kanarya’nın hayali Belotti

Kanarya’nın hayali Belotti

Yeni sezona Jorge Jesus önderliğinde hazırlanan Fenerbahçe, golcü takviyesi için harekete geçti. Avrupa devlerini de peşine takan Andrea Belotti ile pazarlıklara başlayan Sarı-Lacivertliler, 28 yaşındaki oyuncunun talep ettiği maaş ve imza parasını makul bir seviyeye çekmeye çalışıyor.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Süper Lig’de 8 yıllık şampiyonluk hasretini dindirmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe, Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor transferini noktalamıştı. Gol yollarına da takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertli ekip, Torino ile sözleşme yenilemeyen İtalyan yıldız Andrea Belotti için nabız yokluyor. Fenerbahçe’nin, İtalyan oyuncu Andrea Belotti’yi takıma katma isteği devam ediyor. Serbest statüde olması nedeniyle 28 yaşındaki yıldızın piyasası yükselirken, talipleri de günden güne artıyor.

Fenerbahçe ve Monaco’nun yanı sıra Silvio Berlusconi’nin takımı Monza ile İngiliz devi West Ham da İtalyan golcü için devreye girdi. Monza ile West Ham’ın maliyeti karşılama konusunda Fenerbahçe ve Monaco’dan bir adım önde olduğu da ifade edildi. Belotti’nin bonservissiz olmasın nedeniyle pazarlık masasına yüksek maaş ve imza parası talebi ile oturduğu öğrenildi. İtalyan yıldızın yıllık 5 milyon euro maaş ve 8 milyon euro imza parası talebi nedeniyle Fenerbahçe, şimdilik transferi bitirme konusunda zorluk yaşıyor. Belotti’nin peşinde olan tüm kulüplerin söz konusu talepler konusunda çekingen davranması nedeniyle İtalyan yıldızın fedakarlık göstermesi de gündemde. 28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon 23 müsabakada forma şansı buldu. Andrea Belotti rakip fileleri 8 kez havalandırdı. İtalyan santrafor takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi. Fenerbahçe taraftarının Andrea Belotti’nin sosyal medya hesabına çok sayıda yorum attığı da görüldü.

Fenerbahçe, Belotti hayalini gerçeğe çevirememesi durumunda listesinde yer alan diğer forvetlerin transferi konusunda vites yükseltecek. 28 yaşındaki golcünün transferinde mutlu sona ulaşılamaması halinde liste başındaki ilk isim Alexander Sörloth olacak. Norveçli golcü için Leipzig’in istediği bonservis bedelini 8 milyon euroya çektiği öğrenildi. Sörloth konusunda son kararın kamp sonrası verileceği bilinirken Sarı-Lacivertliler, pazarlıklarına aralıksız devam edecek. Fenerbahçe, Sörloth’un yanı sıra Real Madrid’ten ayrılacak Mariano Diaz için de temaslarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN