Karagümrük maçı öncesi Muslera'ya kart uyarısı

Karagümrük maçı öncesi Muslera'ya kart uyarısı

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, Uruguaylı kaleci Muslera'ya Alanyaspor maçında hakem Ali Palabıyık'a tepkisini hatırlatarak kart görmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Galatasaray'da teknik heyet, oyuncularını Karagümrük maçına hazırlarken özellikle Alanyaspor karşılaşmasının ilk 30 dakikasını hatırlatıp o performansın altını çiziyor.

Ayrıca heyet, hakem tartışmalarını bir kenara bırakarak futbola odaklanmaları için oyunculara maç öncesinde bir uyarıda daha bulundu.

MUSLERA KART GÖRÜRSE...

Sabah'ın haberine göre, Karagümrük maçı öncesinde Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'ya hakeme itiraz konusunda uyarı geldi. Uruguaylı kaleci, kart görmesi halinde haftaya Beşiktaş derbisinde cezalı olacak. Kerem'in de 3 sarı kartı bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN