Kartal Sivas’ta seri peşinde

Kartal Sivas’ta seri peşinde

Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmayı da kazanan Beşiktaş, bugün Demir Grup Sivasspor’un konuğu olacak. Sezonun bitimine 5 hafta kala Siyah-Beyazlı ekip şampiyonluk yarışındaki şansını sürdürmek için mücadele edecek.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında bugün deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek.

Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmayı da kazanan Siyah-Beyazlı ekip, Sivas deplasmanında da seriyi sürdürmeye gayret edecek. Ligin geride kalan bölümünde 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 yenilgi alan Beşiktaş, topladığı 53 puanla 3. sırada bulunuyor. Sivasspor ise 9 galibiyet, 8 beraberlik, 11 yenilgi ve topladığı 35 puanla ligin 12. sırasında yer alıyor.

Beşiktaş, karşılaşmaya sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ricardo Quaresma’dan yoksun çıkacak. Siyah-Beyazlı ekipte Portekizli futbolcunun yanı sıra sarı kart cezalısı Caner Erkin de forma giyemeyecek. Attığı gollerle Beşiktaş’ı yarışta tutan Burak Yılmaz ve Gary Medel, yarınki karşılaşmaya sarı kart ceza sınırında çıkacak. İki futbolcu, Sivas deplasmanında sarı kart görmesi halinde MKE Ankaragücü ile oynanacak 30. hafta maçında görev yapamayacak.

MLS’TEN TÜRKİYE'YE TRANSFER YASAĞI

Geçen sezonun devre arasında transfer edilen Cyle Larin, Beşiktaş’ın başına dert açtı. 2018’in Ocak ayında bonservis bedeli ödenmeden Major League Soccer (MLS) ekibi Orlando City’den kadroya katılan Larin’in, sonrasında kulübüyle 2 yıl daha kontratı olduğu öne sürülünce, Siyah-Beyazlılar 1 milyon 850 bin euro ödemeyi kabul etmişti. Ancak Orlando City bu rakamdan daha fazlasını istedi ve taraflar davalık oldu. Gelişmeleri yakından takip eden MLS yönetimi ise dava süreci bitene kadar Türkiye’ye oyuncu gönderilmesini yasakladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN