Kasımpaşa İtalyan sol bek Raoul Petretta’yı transfer etti

Kasımpaşa İtalyan sol bek Raoul Petretta’yı transfer etti

Kasımpaşa, son olarak İsviçre'nin Basel forması giyen İtalyan sol bek Raoul Petretta’yı kadrosuna kattığını açıkladı. Geçtiğimiz sezon Basel formasıyla çıktığı 23 maçta 3 gol 1 asist

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, İsviçre temsilcisi Basel’in altyapısından yetişen 25 yaşındaki sol bek Raoul Petretta’yı transfer ettiğini duyurdu. Lacivert-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yeni transferimiz Raoul Petretta, yapılan sağlık kontrollerinin ardından Kemerburgaz Tesisleri’mizde Sportif Direktörümüz Muhammed Emir Saraç’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı."

kasa.jpg

BASEL DIŞINDA İLK KEZ BAŞKA BİR TAKIMDA FORM TERLETECEK

İsviçre Süper Ligi’nde mücadele eden Basel altyapısından yetişen Raoul Petretta, geçtiğimiz sezon Basel forması ile çıktığı 23 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi. İtalyan sol bek, bu transfer ile Basel dışında ilk kez başka bir takımın formasını giyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN