Kenan Sofuoğlu Maltepe Park’ta sevenleriyle buluştu

Kenan Sofuoğlu Maltepe Park’ta sevenleriyle buluştu

Dünya Supersport Şampiyonası tarihinin en başarılı sporcusu Kenan Sofuoğlu, Maltepe Park AVM’ye geldi, sevenleriyle buluşma gerçekleştirdi.

Dünya Supersport Şampiyonası tarihinin en başarılı sporcusu Kenan Sofuoğlu, Maltepe Park AVM’ye geldi, sevenleriyle buluştu. Ziyaretçiler Red Bull sporcusu Sofuoğlu tanışmanın yanı sıra VR teknolojisini kullanarak milli pilot ile birlikte yarışma heyecanını da yaşadı. Sofuoğlu’nun ekipmanlarından oluşan mini sergi de büyük ilgi gördü. Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu da Maltepe’de hayranlarıyla bir araya geldi. Sofuoğlu’na www.kenanlatamgaz.com ’da en etkili desteği veren sekiz kişi, Avrupa’da yapılacak bir yarışı canlı olarak izleme fırsatı yakalıyor.

Türkiye’de motor sporları denilince akıllara gelen ilk isim olan, Supersport kategorisinde de beş kez dünya şampiyonu olmayı başaran Kenan Sofuoğlu, İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Maltepe Park AVM’de hayranlarıyla buluştu. Yeni sezonun ilk iki yarışında sakatlığı nedeniyle yer alamamasının ardından İspanya’da şanssız bir kaza yaşayan Red Bull sporcusu Sofuoğlu ile tanışma fırsatı yakalayan ziyaretçiler, Kenan Sofuoğlu için hazırlanan özel alanı da gezdiler. Kenan Sofuoğlu’nun yanı sıra Superstock 1000 klasmanında sezona dördüncülükle başlayan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu da hayranlarıyla bir araya geldi.

VR TEKNOLOJİSİ İLE YARIŞ DENEYİMİ

Maltepe Park AVM’de Kenan Sofuoğlu’nun mini sergisi vardı. Hayranlar, Kenan’ın orjinal tulumu, kask ve şampiyonluk kupalarından oluşan sergiye yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar sanal gerçeklik (VR) teknolojisini kullanarak milli motosikletçi ile yarışma fırsatı da yakaladı.

Sofuoğlu’na mesaj iletmek isteyen hayranları www.kenanlatamgaz.com internet sitesine girerek mesajlarını yazıyor ve sosyal medyadan #KenanlaTamGaz etiketi ile paylaşarak çeşitli sürprizler kazanma şansı yakalıyor. En güçlü mesajları gönderen jüri tarafından seçilecek sekiz kişi, Avrupa’da koşulacak dört yarıştan birini yerinde izleme fırsatına erişiyor, Kenan Sofuoğlu’nun yaşadığı heyecana dahil oluyor. Sürprizler sadece bununla sınırlı kalmıyor. Mesajlarını paylaşan bazı katılımcılara da sürpriz hediyeler dağıtılacak. Bu sezon altıncı şampiyonluğunu düşleyen ve başarısına başarı katmak isteyen Kenan, 30 Nisan’da Hollanda’daki yarışta tekrar zirveyi hedefliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN